Palvelumme

Ammattitaitoiset myyjämme palvelevat kaikissa työvälineiden, suojainten ja kiinnitystarvikkeiden hankinnassa

Yrityksissä ei aina ole aikaa seurata työkalujen ja tarvikkeiden kehitystä. Asiakkailtamme olemme saaneet paljon kiitosta palvelevasta ja joustavasta toiminnasta nykyaikaisten työvälineiden, suojainten ja tarvikkeiden hankinnassa. Tuotteen harvinaisuus tai vaikea saatavuus ei ole meille ongelma – vaan asiakkaan hyväksi tehtävä haaste.

 

Hyllytyspalvelu – Just on time

Hyllytyspalvelumme on järkevä valinta. Ei enää murheita hankinnoista, kauttamme saat asennustarvikkeet, työvälineet, kiinnikkeet ja henkilösuojaimet suoraan työpisteelle hyllytettynä.

Hyllytys yrityksessänne pyritään suorittamaan aina tiettyyn aikaan, jolloin henkilökuntamme on helposti tavoitettavissa tiloissanne ja tutustuu mahdollisiin kehittämistarpeisiin paikan päällä. Autamme Teitä työväline- ja henkilösuojainhankinnoissanne, oli kyse sitten pienistä tarvikkeista tai vaikka laajempien kokonaisuuksien suunnittelusta.

Seuraamme työvälineiden, tarvikkeiden ja henkilösuojainten kulutusta yrityksessänne ja toimitamme aina sopivan määrän tuotteita käyttöönne. Toimitamme mitä lupaamme ja hinta pitää!

Olisiko Teidän yrityksessänne tarvetta tehostaa hankintoja, pyydä tarjous Toolmaxilta!